Σχολικό Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Συνεργασίες

40 χρονια

Αγαπητοί γονείς ,

 

Καλημέρα σας! Πρώτα απ’όλα ευχόμαστε να είστε όλοι καλά. Κοινό μέλημα όλων μας αυτές τις δύσκολες μέρες είναι να διασφαλίσουμε και να περιφρουρήσουμε  την υγεία της οικογένειάς μας και τον παιδιών μας. Παρ’όλα αυτά , γνωρίζοντας ότι  τα παιδιά απέχουν από κάθε εκπαιδευτική διαδικασία  και με σκοπό να μην χάσουν την επαφή τους με την Αγγλική Γλώσσα ώστε όταν όλα επιστρέψουν στην κανονικότητά τους να μην χρειάζονται μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής, σκεφτήκαμε να στείλουμε σταδιακά στους μαθητές όλων των τάξεων κάποια πακέτα εργασιών προς επεξεργασία και επανάληψη.

Για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε όλοι ένα email επικοινωνίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή να καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή στο τηλέφωνο του φροντιστηρίου 210- 5014160.

Να υπενθυμίσουμε επίσης στους μαθητές των τάξεων Lower & Proficiency ότι κάθε 3 ημέρες πρέπει να έχουν τελειώσει συγκεκριμένες εργασίες που τους έχουμε αναθέσει.

Επιπλέον , να σας ενημερώσουμε ότι οι εξετάσεις γλωσσομάθειας θα διεξαχθούν κανονικά και όπως πληροφορούμαστε θα παραταθούν για όσο διάστημα κρατήσει η αναστολή της λειτουργίας μας και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουμε κι εμείς.

Τέλος , θα θέλαμε να σας καθησυχάσουμε ότι υπάρχει σχέδιο αναπλήρωσης όλων των διδακτικών ωρών που θα χαθούν σε φυσιολογικές συνθήκες τάξης και αλληλεπίδρασης μεταξύ μαθητή –καθηγητή.

Με εκτίμηση,

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Κ.Ξ.Γ Γιοβάνη.

Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

Η ποιότητα του Σχολείου μας έχει πιστοποιηθεί και αναγνωρίζεται απο την HAU ( Hellenic American Union) Ελληνοαμερικάνικη Ένωση η οποία μας απένειμε το πιστοποιητικό (Certificate of Recognition) σαν φορέας Διεθνούς κύρους , που διενεργεί τις εξετάσεις σε όλα τα επίπεδα για την Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας των Πανεπιστημίων MICHIGAN και CAMBRIDGE.
CAMBRIDGE ASSESSMENT - ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 επισκέπτες και κανένα μέλος